(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Rošťáci
Potřebné ingredience
vepřová kotleta (já jsem dělala obyčejné vepřové plátky z 0,500 kg), 2 vejce,lžička soli, lžička pepře, dvě lžíčky polévkovéh okoření (maggi), dvě lžíce worcestru, dvé polévkové lžíce plnotučné hořčice a dvě lžíce solamylu.
Postup přípravy
Kotlety nejdříve naklepeme a necháme odležet. Pak si připravíme směs: smícháme 2 vejce, lžičku soli, lžičku pepře, dvě lžíčky polévkobéh okoření, 2 lžíčky worcesteru, dvěpolévkobé lžíce pl.hořčice a dvě lžíce solamylu.
Naklepané kotlety obalíme naší směsí a naskládáme je na sebe do misky. Pokud nám směs zbyde nalijemeji na maso. Pak dáme do chladničky jeden až dva dny uležet. Kotlety opékáme obalené ve směsi jako přírodní. Podáváme s vařenými brambory nebo hranolky a nezapomeneme ani na zeleninku.
Dobrou chuť
Naklepané kotlety obalíme naší směsí a naskládáme je na sebe do misky. Pokud nám směs zbyde nalijemeji na maso. Pak dáme do chladničky jeden až dva dny uležet. Kotlety opékáme obalené ve směsi jako přírodní. Podáváme s vařenými brambory nebo hranolky a nezapomeneme ani na zeleninku.
Dobrou chuť
připravená směs na obalování
maso vložené do směsi a necháme uležet
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
tinuše
(upraveno)
16. 11. 2011, 13:35
také dělávám (jen používám vepř.panenku) už nějaký ten rok a vždy měl recept úspěch... ..mohu všem vřele doporučit
butkajka
(upraveno)
14. 2. 2009, 21:01
............moc, moc děkuji za super recept na dnešní oběd .........Je to fakt mňamka...
nemika
(upraveno)
15. 2. 2009, 21:37
@butkajka
Tak to jsem ráda že Vám chutnalo