(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
TATRANSKÉ KUŘE
Potřebné ingredience
těsto na bramboráky, olej, kuřecí prsa, čerstvá nebo sterilovná kapie, pórek, česnek, žampióny, sójová omáčka, slanina a strouhaný sýr - nejlépe niva.
Postup přípravy
Nejprve si připravíme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím si připravíme masovou směs - kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme nakrájenou kapii, pórek, česnek, žampiony a sojovou omáčku.
Směs dáme na bramboráčky, na ni dáme plátek slaniny, posypeme sýrem a zapečeme v troubě.
Směs dáme na bramboráčky, na ni dáme plátek slaniny, posypeme sýrem a zapečeme v troubě.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé