(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kremrole -velmi rychlé a snadné :-)
Potřebné ingredience
Těsto:
350 g hladké mouky
250 g tuku (Hera)
1/8 l šlehačky
Náplň:
250 g jablek
350 g moučkového cukru
2 bílky
Postup přípravy
Vypracujeme těsto, necháme hodinu v chladničce uležet. Tence vyválíme, krájíme na 2 cm široké proužky a na navíjíme s přesahem na kovové trubičky. Na vymazaném plechu upečeme. Vychladlé kremrole plníme jablkovým sněhem.
Do šlehače dáme jemně nastrouhaná jablka, cukr a bílky. Šleháme až je sníh tuhý
Do šlehače dáme jemně nastrouhaná jablka, cukr a bílky. Šleháme až je sníh tuhý
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé