(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Vepřové maso na česneku
Potřebné ingredience
Vepřové maso,4 stroužka česneku,1 červená paprika,sladká paprika,sádlo,horká voda,masox a hladká mouka.
Postup přípravy
Maso na kostky - osolit,opepřit.Zprudka osmahnout na sádle,přidat sladkou papriku,zalít horkou vodou(podle toho,kolik chcete mít omáčky),přidat masox a zhruba 3/4 hod.dusit pod pokličkou.Poté přidat na nudličky nakrájenou papriku a další 1/4hod dusíme.Přidat prolisovaný česnek,zahustit klechtánkem (mouka s vodou) a nechat za stálého míchání přejít varem.Můžeme podávat s těstovinami,knedlíkem i rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé