Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Kuře tří hořčic podle Lívie Klausové už po třetí a zase trochu jinak

0.0
Kuře tří hořčic podle Lívie Klausové už po třetí a zase trochu jinak

Potřebné ingredience

1 kuře nebo 4 stehna, 4 polévkové lžíce plnotučné hořčice, 4 polévkové lžíce kremžské hořčice, 4 polévkové lžíce francouzské hořčice, 4 polévkové lžíce švestkových povidel nebo rybízové marmelády(já dala povidla a byla to mňamka), 1 sklenička Moravanky

Postup přípravy

Kuře omyjeme, naporcujeme na 4 díly, osolíme, okmínujeme. Z hořčic a povidel si umícháme pačok, který rozetřeme na dno pekáče. Na tuto směs položíme kousky kuřete (nedávejte směs na kuře,jinak se Vám to připálí) a zasypeme celou skleničkou Moravanky(já ji pokrájela) i s nálevem!!! Přikryjeme víkem a dáme péct do předehřáté trouby na 180°C. Hodinku a čtvrt to necháme být a pak víko z pekáče sundáme a necháme ještě asi 10-15 minut dojít bez víka, aby byla kuřčička krásně křupavá.Je to moc dobré s chlebíkem,opečenými bramborami nebo s bramborovým knedlíkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

cvrckova 10. 6. 2009, 18:36
Péti, nezkoušela jste náhodou i v římském hrnci? :-$ Díky za info (L) Káťa + Evička (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie