(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Milované halušky
Potřebné ingredience
halušky v prášku, cibule, olej, tavený sýr
Postup přípravy
Nejprve si usmažím cibulku na oleji - hoodně! Pak uvaříme halušky dle návodu (já dělám z pytlíku, ale můžete udělat svoje:o). Scezené je nasypeme do mísy, přidáme osmaženou cibulku a tavené sýry dle chuti. Já pro 3 osoby dělám halušky z poloviční dávky velké krabice (tj. polovina z 460 g nebo tak nějak) a dávám tak 5 středních cibulí a 5 malých trojúhelníčků taveného sýra.
Dělám podle sestry Věrči - jsou tak rychlé a taaaak dobré!
Dělám podle sestry Věrči - jsou tak rychlé a taaaak dobré!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ivula*
(upraveno)
5. 3. 2009, 8:33
Peťka, skúste si dať okrem syra aj trochu kyslej smotany a cibuľku opražiť na opraženej slanine (my si zo slaniny zvykneme opražiť tzv. "škvarky", tými posypeme na vrchu, je to fajné chrumkavé...) Ivana
Kacur
(upraveno)
1. 3. 2009, 21:13
Peti, tak jsem před týdnem zkusila. Klasicky většinou dělám se zelím a uzeným (bučkem-špekem) nebo s bryndzou a anglickou, ale jelikož jsem měla doma jen tavený sýr, tak nebylo co řešit A výsledek byl naprosto famózní Rychlovka a moc dobroučké !!!!!! Mějte se moc hezky a pečení-vaření zdar
plchotka
(upraveno)
1. 3. 2009, 22:39
@Kacur
Jsem mooc ráda, že vám to chutnalo!!!!!! U nás je to moooooc oblíbené
Lenicka6
(upraveno)
5. 2. 2009, 23:13
Jé Peti už tady čtu ten receptík tak to nebude tak těžké to vyzkouším a nějaká ta brynza nebo co to je dobré,nedáváte?Potom jsou i se zelím,ale jak se to dělá-nevím,já zelí miluju ale já miluju všechno jsem děsná tak se mějte hezky!! Lenka
plchotka
(upraveno)
7. 2. 2009, 13:17
@Lenicka6
Já dělám buď tuhle rychlovku s hodně cibulí a taveným sýrem, nebo když máme chuť tak s kysaným zelím a anglickou slaninou nebo uzeným. To je taky výborný, ale já to mám asi radši s tou cibulí. Když mě popadně hlad (nebo spíš chuť ) tak to je hned udělaný
lejča
(upraveno)
3. 2. 2009, 13:33
já dělávám halušky taky ze sáčku,ale se zelím,které podusím na cibulce a slanině
žingi
(upraveno)
3. 2. 2009, 13:30
u nás se dělají halušky s opečenou anglickou slaninou a uvařeným kys.zelím.Taky mám v receptech
Mafik
(upraveno)
3. 2. 2009, 13:28
Halušky taky milujem. Davame tam opraženou slaninku a na zaver zamichame brynzu to je potom dobrutka a boule za usima a nejlepsi jsou vychladlejsi, to jeste vsichni chodi po veceri kolem a uzdibuji a uzdibuji
pupson
(upraveno)
31. 1. 2009, 18:53
Peťo dáváte ještě zapéct nebo zamícháte a sýry se rozpustí?
plchotka
(upraveno)
2. 2. 2009, 13:06
@pupson
Míchám, dokud se sýry nerozpustí. zapékám až případně když mi hodně zbyde tak na další den
pupson
(upraveno)
3. 2. 2009, 13:25
@plchotka
Moooc díky za odpověď,určitě vyzkouším,vypadají úžasně!!!