Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Milované halušky

0.0
Milované halušky

Potřebné ingredience

halušky v prášku, cibule, olej, tavený sýr

Postup přípravy

Nejprve si usmažím cibulku na oleji - hoodně! Pak uvaříme halušky dle návodu (já dělám z pytlíku, ale můžete udělat svoje:o). Scezené je nasypeme do mísy, přidáme osmaženou cibulku a tavené sýry dle chuti. Já pro 3 osoby dělám halušky z poloviční dávky velké krabice (tj. polovina z 460 g nebo tak nějak) a dávám tak 5 středních cibulí a 5 malých trojúhelníčků taveného sýra.

Dělám podle sestry Věrči - jsou tak rychlé a taaaak dobré!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ivula* 5. 3. 2009, 8:33
Peťka, skúste si dať okrem syra aj trochu kyslej smotany a cibuľku opražiť na opraženej slanine (my si zo slaniny zvykneme opražiť tzv. "škvarky", tými posypeme na vrchu, je to fajné chrumkavé...) Ivana
Kacur 1. 3. 2009, 21:13
Peti, tak jsem před týdnem zkusila. :-) Klasicky většinou dělám se zelím a uzeným (bučkem-špekem) nebo s bryndzou a anglickou, ale jelikož jsem měla doma jen tavený sýr, tak nebylo co řešit ;-) A výsledek byl naprosto famózní (Y) (Y) (Y) Rychlovka a moc dobroučké !!!!!! Mějte se moc hezky a pečení-vaření zdar (F) (L) (L) (L)
plchotka 1. 3. 2009, 22:39
@Kacur Jsem mooc ráda, že vám to chutnalo!!!!!! U nás je to moooooc oblíbené (pl) :-)
Lenicka6 5. 2. 2009, 23:13
Jé Peti už tady čtu ten receptík ;-)tak to nebude tak těžké ;-)to vyzkouším a nějaká ta brynza nebo co to je dobré,nedáváte?Potom jsou i se zelím,ale jak se to dělá-nevím,já zelí miluju (jidlo)ale já miluju všechno +o( ;-)jsem děsná (smich) (zajic)tak se mějte hezky!! (L) (hello)Lenka
plchotka 7. 2. 2009, 13:17
@Lenicka6 Já dělám buď tuhle rychlovku s hodně cibulí a taveným sýrem, nebo když máme chuť tak s kysaným zelím a anglickou slaninou nebo uzeným. To je taky výborný, ale já to mám asi radši s tou cibulí. Když mě popadně hlad (nebo spíš chuť :-)) tak to je hned udělaný (pl) (Y)
lejča 3. 2. 2009, 13:33
já dělávám halušky taky ze sáčku,ale se zelím,které podusím na cibulce a slanině (Y)
žingi 3. 2. 2009, 13:30
u nás se dělají halušky s opečenou anglickou slaninou a uvařeným kys.zelím.Taky mám v receptech (zajic)
Mafik 3. 2. 2009, 13:28
Halušky taky milujem. Davame tam opraženou slaninku a na zaver zamichame brynzu (pl) to je potom dobrutka a boule za usima ;-) a nejlepsi jsou vychladlejsi, to jeste vsichni chodi po veceri kolem a uzdibuji a uzdibuji :-D :-D
pupson 31. 1. 2009, 18:53
Peťo dáváte ještě zapéct nebo zamícháte a sýry se rozpustí?
plchotka 2. 2. 2009, 13:06
@pupson Míchám, dokud se sýry nerozpustí. zapékám až případně když mi hodně zbyde tak na další den (pl)
pupson 3. 2. 2009, 13:25
@plchotka Moooc díky za odpověď,určitě vyzkouším,vypadají úžasně!!!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie