(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
ANANASOVÁ DOBROTA
Potřebné ingredience
KORPUS:
2 celá vejce;
1,5 hrnku moučkového cukru;
2 hrnky polohrubé mouky;
1 lžička sody (může být i prášek do pečiva,ale to 1,5 lžičky);
šťáva z jedné plechovky ananasu . . .
KRÉM:
1 celé máslo;
1 vanilkový cukr;
0,5 hrnku mletého cukru;
1 tučný tvaroh;
kousky anananu z jedné plechovky . . .
ČOKOLÁDA na postříkání
Postup přípravy
Vejce s cukrem ušleháme,přidáme mouku,sodu a anasovou šťávu a důkladně promícháme (můžeme i šlehat ručním šlehačem na nejmenších otáčkách),vylijema na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme při 170° asi 15 minut (do růžova). Potpm vytáhneme z trouby a necháme vychládnout.
Mezitím si ušleháme máslo s van. cukrem,cukrem a tvarohem do pěny. Do hotové pěny přimícháme kousky ananusu......natřeme na vychládlý korpus a postříkáme čokoládou.
Dobrou chuť :-)).
Mezitím si ušleháme máslo s van. cukrem,cukrem a tvarohem do pěny. Do hotové pěny přimícháme kousky ananusu......natřeme na vychládlý korpus a postříkáme čokoládou.
Dobrou chuť :-)).
detail
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
corsa
(upraveno)
30. 1. 2009, 15:23
Prosím, z receptu se ztratilo množství a jaká mouka
Elvela
(upraveno)
30. 1. 2009, 15:25
@corsa
já to tam vidím,Vy fakt ne?