Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Domácí RUSKÁ ZMRZLINA

0.0
Domácí RUSKÁ ZMRZLINA

Potřebné ingredience

celá šlehačka, 3 bílky, 3 polévkové lžíce moučkového cukru, dortové oplatky

Postup přípravy

Šlehačku vyšleháme do tuha, přidáme tuhý sníh a smícháme s cukrem. Hmotu rozetřeme mezi dva pláty oplatek a necháme zmrazit. Je fakt výborná :o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chytrykontrolor 29. 8. 2008, 16:52
co to zkusit dát do nejakého pekáčku?
jitkaad 13. 7. 2008, 11:34
Tak to bych ráda vyzkoušela |:o) jen prosím vás, jak to dát mezi ty oplatky, nějak dneska nejsem schopna myslet 8-|.To si dám jeden vespod, to chápu...... a ta zmrzka je řídká, nebo to drží tvar?jen jestli to mám dát na nějaký plech, to by se mi do mrazáku asi nevešel hm *-)
Kačák 29. 8. 2008, 16:47
@jitkaad Jitu, omlouvám se za mega zpožděnou odpověď. :-| Dělám to tak, že si utrhnu kus alobalu, na to položím oplatek a udělám z přesahujícího alobalu hrany, aby mi pak hmota na zmrzku nevytekla. Na to pak připlácnu 2. oplatek a celé to stahnu do nového alobalu, aby to mělo tvar. No nevim, jestli je to k pochopení, ale snad.... Až budu dělat, kdyžtak Vám to vyfotím. Jo a ještě jednou se omlouvám za zpoždění :'(

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie