Pudingová buchta
Potřebné ingredience
Lístkové těsto (balení 2 plátky 350 g), piškoty, vše pro přípravu jednoho pudinku (nejlépe vanilkový), meruňky (jiné kompoty dle obliby), vejce na pomazání. Velikost těsta jsem použila na plech velikosti 31x21 cm.
Postup přípravy
Plech vyložíme papírem na pečení. 1/2 lístkového těsta rozválíme a položíme na plech.
Rozložíme piškoty.
Přidáme meruňky.
Zalijeme hotovým pudinkem.
Zakryjeme rozválenou druhou půlkou lístkového těsta.
Potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péct.
Upečenou mňamku dáme vychladnout, proto je lepší ji péct na večer.
A můžete krájet ke kávě. Posypat moučkovým cukrem. Podle chuti můžeme měnit ovoce a kdo má rád jiné pudinky, tak můžete kombinovat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé