Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Hřibový guláš

0.0
Hřibový guláš

Potřebné ingredience

Hříbky, 1 cibule, červená paprika, sůl, pepř, hladká mouka, gulášové koření, 1 šlehačka, 2 stroužky česneku

Postup přípravy

Cibulku najemno nakrájíme, dáme na olej a orestujeme do zlatova, přidáme hříbky zarestujeme a poprášíme červenou sladkou paprikou. Opět zarestujeme, zalijeme vodou a dusíme. Přidáme ještě sůl, pepř, trochu gulášového koření. Dusíme asi 20 minut. Když jsou hříbky měkké, rozšleháme mouku ve vodě a zahustíme s ní gulášek. Nakonec vlijeme šlehačku pro zjemnění a přidáme asi dva stroužky česneku (ale nemusíme, jak kdo má rád). Dochutíme dle vlastní chuti a mňamka je hotová. Podáváme s rohlíkem nebo chlebem. Já osobně dávám přednost rohlíkům.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie