(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Sojové maso s lečem a rýží dělená strava
Potřebné ingredience
Sojové kostky ,1 malé zeleninové lečo ,zeleninový bujon,sojová omáčka,sůl a drcený kmín.Rýže cibulka drcený kmín 1lžička vegety a sojový olej .
Postup přípravy
Sojové kostky vložíme do vroucí vody ochucené zeleninovým bujonem sojovou omáčkou a solí.Povaříme 20minut .Potom scedíme a trochu vymačkáme přebytečnou vodu .Na sojový olej dáme zpěnit cibulku ,když je do zlatova přidáme sojové kostky .Krátce podusíme a přidáme 1 malé zeleninové lečo.Provaříme a dochutíme solí nebo trochou cukru.R'YŽI odměříme hrneček ,propláchneme nejdřív studenou vodou ,potom teplou.Na sojový olej dáme zpěnit cibulku až do růžova potom nasypeme rýži a zprudka opečeme .Když jsou všechny zrníčka opražené nalejeme vody 2hrnečky ve kterých jsme odměřovali rýži.Osolíme dáme 1lžičku vegety a trochu drceného kmínu ,vaříme pod pokličkou na mírném ohni 20minut. Je to moc dobré ja s dcerou jíme pdle L kořínkové a tak si vymýšlíme různé recepty.Dobrou chuť Vám přeje Susyy
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé