(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Roštěnky se smetanou
Potřebné ingredience
4 plátky z roštěnky, sůl, pepř, hl.mouka na obalení, 2 cibule, 3-4 lžíce oleje, vývar na podlití, 1 malý rajský protlak ( ja neměla tak sem tam dala sladký kečup), 1 bobkový list, 3 kuličky nového koření, pepř, půl lžičky sušeného tymiánu, 1 sladká smetana.
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
V kastrole zpěníme na oleji cibulku drobně nakrájenou, vložíme na něj maso a z obou stran ho lehce opečeme.
Podlijeme trochou horkého vývaru, přidáme kečup-) rajský protlak, bobkový list,nové koření,tymián a zvolna podusíme.Nakonec přidáme smetanu a a zahustíme troškou mouky rozmíchané ve smetaně a necháme projít varem.
V kastrole zpěníme na oleji cibulku drobně nakrájenou, vložíme na něj maso a z obou stran ho lehce opečeme.
Podlijeme trochou horkého vývaru, přidáme kečup-) rajský protlak, bobkový list,nové koření,tymián a zvolna podusíme.Nakonec přidáme smetanu a a zahustíme troškou mouky rozmíchané ve smetaně a necháme projít varem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé