(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Holandský mletý řízek

Potřebné ingredience
500 g mletého míchaného masa, 150g sýra, 1,5 dcl mléka, sůl, pepř, 2 lžíce polotučné hořčice, strouhanka
Postup přípravy
Do masa přidáme sůl, pepř, hořčici a mléko. Pořádně do masa zamícháme a necháme cca 2 hodiny v lednici odležet. Potom vmícháme nastrouhaný sýr na jemno. Tvoříme klasické karbanátkové placičky, které obalujeme ve strouhance (můžete i v trojobalu, pokud máte dostatek času)
* hořčice být nemusí. Já ji tam dávám, aby řízky měly výraznější chuť :-)
* hořčice být nemusí. Já ji tam dávám, aby řízky měly výraznější chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
krutilci
(upraveno)
8. 2. 2009, 11:39
Právě je dělám k obědu s kaší, tak jsem zvědavá jaké budou , pak písnu, jestli se mi povedli.

nahlásit

dexpre
(upraveno)
8. 2. 2009, 17:40
@krutilci
Dobrý večer Věruš, tak čekám, jak pak se povedl obýdek? Jsem zvědavá, co napíšete

nahlásit