(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
lasaně (lazagne)

Potřebné ingredience
lasaně, mleté maso, sůl, pepř, cukr, lečo zeleninové, plechovka žampionu, plechovka zeleniny (kukuřice, hrášek), cibule, česnek, kečup a malý protlak, strouhaný sýr.
Postup přípravy
Na omáčku osmahneme cibulku na oleji, na ní orestujeme mleté maso, osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Chvilku pod pokličkou dusíme. Pak přidáme zeleninové lečo, obě slité plechovky a opět chvilku povaříme. Nakonec přidáme kečup a protlak, promícháme, dochutíme cukrem, pepřem a solí. (směs musí být řídká, aby mohly lasaně natáhnout vlhkost.)
Na dno pěkáčku nalijeme směs a poklademe lasaněmi. Pak opět směs a opět lasaně. Když je pekáč plný, přikryjeme alobalem a dáme do trouby asi na 20 min při 160 st. Pak alobal sundáme a směs bohatě posypeme strouhaným sýrem. Dáme na 5-10 minut zapéct do trouby při 200 st. DOBROU CHUŤ!!
Na dno pěkáčku nalijeme směs a poklademe lasaněmi. Pak opět směs a opět lasaně. Když je pekáč plný, přikryjeme alobalem a dáme do trouby asi na 20 min při 160 st. Pak alobal sundáme a směs bohatě posypeme strouhaným sýrem. Dáme na 5-10 minut zapéct do trouby při 200 st. DOBROU CHUŤ!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé