Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Filety z tresky s rajčaty

0.0
Filety z tresky  s rajčaty

Potřebné ingredience

Filety z tresky, čerstvá rajčata, smetana, hotová jíška, olivový olej, granulovaný česnek

Postup přípravy

Zmražené filety potřeme olivovým olejem, osolíme a dáme na pánev. Nakrájíme rajčata na kolečka a poklademe na rybu. Přiklopíme pokličkou a necháme dělat, až dokud nejdou ryby hotové. Potom rybu vytáhneme, dáme na talíř a do vody, kterou pustily rajčata a ryba nalijeme smetanu a zahustíme hotovou světlou jíškou. Dochutíme česnekem a necháme přejít varem. Nejlepší příloha jsou bramboráčky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lupinka 5. 10. 2008, 13:19
Výborný recept, díky za inspiraci (pl) (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie