(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Filety z tresky s rajčaty
Potřebné ingredience
Filety z tresky, čerstvá rajčata, smetana, hotová jíška, olivový olej, granulovaný česnek
Postup přípravy
Zmražené filety potřeme olivovým olejem, osolíme a dáme na pánev. Nakrájíme rajčata na kolečka a poklademe na rybu. Přiklopíme pokličkou a necháme dělat, až dokud nejdou ryby hotové. Potom rybu vytáhneme, dáme na talíř a do vody, kterou pustily rajčata a ryba nalijeme smetanu a zahustíme hotovou světlou jíškou. Dochutíme česnekem a necháme přejít varem. Nejlepší příloha jsou bramboráčky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lupinka
(upraveno)
5. 10. 2008, 13:19
Výborný recept, díky za inspiraci