Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
klekanda
(upraveno)
23. 1. 2009, 22:48
Moc pěkná podkova krásně zdobená
žingi
(upraveno)
23. 1. 2009, 20:33
super nápad i na podkovu ovoce.Je moc krásný.Mám tu právě kafe a malinkatý kousek by se hodil
jelec
(upraveno)
23. 1. 2009, 20:31
KRÁSNÁ PODKOVA
Anelis
(upraveno)
23. 1. 2009, 17:56
moc hezký
DADINKA56
(upraveno)
23. 1. 2009, 16:10
TAK TO JE PARÁDA OVOCNÉ TY JÁ MILUJU MOOOOOC HEZKÉ A URČIZĚ I DOBRÉ DAGMARA
Zrušený účet
(upraveno)
23. 1. 2009, 15:57
Teda, v té podkovové verzi je ten ovocný dokonalý