(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
HOVĚZÍ KARBANÁTEK S BRAMBOREM A ZELENINOU V TROUBĚ

Potřebné ingredience
HOVĚZÍ MLETÉ MASO; BRAMBORY; PÓREK; RAJČÁTKA; ŽAMPIONY; KAPKA OLIV.OLEJE; KOŘENÍ OD ANTONÍNA ADŽIKA
Postup přípravy
MLETÉ MASO SMÍCHÁM S KOŘENÍM A UPLÁCNU KARBANÁTEK. KASTRŮLEK (KTERÝ JDE DÁT DO TROUBY) JÁ POUŽILA LITINOVÝ, JSEM VYTŘELA OLIV. OLEJEM A DALA JSEM TAM NA PŮL MĚSÍČKY NAKRÁJENÉ A OLOUPANÉ BRAMBORY A NA NĚ JSEM DALA NAKRÁJENÝ PÓREK, ROZKRÁJENÝCH PÁR CHERRY RAJČÁTEK A HRSTIČKU ZMRZLÝCH ŽAMPIONŮ A POSLILA TÍM SAMÝM KOŘENÍM. NA TO JSEM POLOŽILA KARBANÁTEK A PŘIKRYLA JSEM POKLICÍ A DALA DO VYHŘÁTÉ TROUBY - PO CHVÍLI JSEM POKLIČKU SEJMULA A KARBOŠEK OTOČILA, PEKLA JSEM cca 45 MIN, TROŠKU JSEM I PODLILA.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
15. 12. 2013, 17:20

nahlásit

Helena3
(upraveno)
23. 1. 2009, 18:37






nahlásit

zlmy
(upraveno)
23. 1. 2009, 12:24


nahlásit

Boban1
(upraveno)
23. 1. 2009, 12:22




nahlásit

Lefíček
(upraveno)
23. 1. 2009, 12:24
@Boban1
ČOVEČE, BYLO TO JEDNODUCHÝ A FAKT DOOOOOBRÝÝÝÝÝÝ


nahlásit