(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Pangasius v těstíčku
Potřebné ingredience
Pangas, cibule, česnek, rajčata, máslo. Sůl, kmín.
Těstíčko: vejce, mléko, hl. mouka, strouhaný sýr, bylinky (dle chuti) - já dala petržel a pažitku.
Postup přípravy
V pekáčku na másle zpěním cibuli, nasekaný česnek a přidám nakrájená rajčata. Na to pokladu osolenou a okmínovanou rybu a dám do trouby. Rybu jsem nerozmrazovala. Jakmile je ryba hotová zaliji vše těstíčkem a dopeču.
Nefotila jsem, protože jsem jídlo dělala ve starém pekáči :-). Neuvádím množství ingrediencí. Dělala jsem od oka. Jak kdo má čeho rád. Pročetla jsem různé recepty, jak tuto rybu udělat a tak nějak jsem od každého použila to, co máme rádi my. Pochutnal si manžel, já i třináctiměsíční dcerka.
Příloha: vařené brambory nebo br. kaše.
Nefotila jsem, protože jsem jídlo dělala ve starém pekáči :-). Neuvádím množství ingrediencí. Dělala jsem od oka. Jak kdo má čeho rád. Pročetla jsem různé recepty, jak tuto rybu udělat a tak nějak jsem od každého použila to, co máme rádi my. Pochutnal si manžel, já i třináctiměsíční dcerka.
Příloha: vařené brambory nebo br. kaše.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ojava
(upraveno)
16. 11. 2009, 21:05
dnes jsem to upekla a vyybornee dekuji za typ Olga
rpp
(upraveno)
17. 11. 2009, 22:23
@Ojava
Děkuji
Houmice
(upraveno)
31. 10. 2009, 10:51
Dobrý den Reni vyzkoušela jsem Váš a byla to opravdu , rychlé a jednoduché .K tomu bramborovou kaši. Děkuji za inspiraci s pozdravem Renča
rpp
(upraveno)
5. 11. 2009, 13:01
@Houmice
Jsem ráda, že chutnalo Renďo
borky
(upraveno)
17. 9. 2009, 12:25
Renatko,včera jsem zkusila a bylo to výtečný Teda na místo eidamu jsem použila něco jako madeland a nivu aje to supr rychlý,jednoduchý a žravý. Děkuju Lucka
rpp
(upraveno)
5. 11. 2009, 13:02
@borky
Lucinko, to mě moc těší. Děkuju.