Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 17 návštěvníků)

ZAPEČENÝ PANGAS

0.0
ZAPEČENÝ PANGAS

Potřebné ingredience

filety Pangase, sůl, koření na ryby, brambory, pórek, smetana, tvrdý sýr, máslo

Postup přípravy

Předvaříme si trochu brambory, nakrájíme na plátky a poklademe do vymazaného pekáče máslem. Posypeme pórkem pokrájeným na kolečka, na to položíme okořeněné filety a zalijeme smetanou. Dáme zapéct do předehřáté trouby. Až před koncem posyme nastrouhaným sýrem a dáme ještě na chvíli do trouby, aby se roztekl.

- do vymazeného pekáče brambory

- přidáme pórek

- poklademe okořeněné filety

- zalijeme smetanou

- ke konci zapékaní posypeme sýrem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

LaděnM 4. 6. 2009, 9:24
(Y)Marcelko, Vaše receptíky jsou jedinečné. Včera jsem zkoušela tento a moje skoro dvouletá slečna měla boule za ušima. Díky moc, jste fakt šikovná. Vlaďka s Eliškou (Y) (hello)
Marsel 8. 6. 2009, 11:49
@LaděnM To mě moc těší, že to chutnalo i malé slečně :-) Ta naše 2 letá to taky dlabe s chutí (child9)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie