(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
ZAPEČENÝ PANGAS
Potřebné ingredience
filety Pangase, sůl, koření na ryby, brambory, pórek, smetana, tvrdý sýr, máslo
Postup přípravy
Předvaříme si trochu brambory, nakrájíme na plátky a poklademe do vymazaného pekáče máslem. Posypeme pórkem pokrájeným na kolečka, na to položíme okořeněné filety a zalijeme smetanou. Dáme zapéct do předehřáté trouby. Až před koncem posyme nastrouhaným sýrem a dáme ještě na chvíli do trouby, aby se roztekl.
- do vymazeného pekáče brambory
- přidáme pórek
- poklademe okořeněné filety
- zalijeme smetanou
- ke konci zapékaní posypeme sýrem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
LaděnM
(upraveno)
4. 6. 2009, 9:24
Marcelko, Vaše receptíky jsou jedinečné. Včera jsem zkoušela tento a moje skoro dvouletá slečna měla boule za ušima. Díky moc, jste fakt šikovná. Vlaďka s Eliškou
Marsel
(upraveno)
8. 6. 2009, 11:49
@LaděnM
To mě moc těší, že to chutnalo i malé slečně Ta naše 2 letá to taky dlabe s chutí