Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

golubce(sloven.jídlo)

0.0
golubce(sloven.jídlo)

Potřebné ingredience

hlávku bílého zelí,cibuli,uz.bůček,kysané zelí,hl.mouku a mléko na zahuštění a sůl.

Postup přípravy

Nejdříve si umeleme nebo na jemno nakrájíme bůček,který smícháme s uvařenou rýží,né aby tam bylo mnoho rýže.Listy ze zalí odebereme tak,aby se nepotrhali a pak je mírně povaříme,nesmí se rozvařit.Do vychladlých listů dáváme směs masa a rýže,tak abychom to mohli zabalit jako ptáčky,poté svážeme nití.Do hrnce si dáme osmažit cibulku,na ni naložíme polovinu kysaného zelí,na to dáme ty závitky(golubce)a přikrejeme další vrstvou kys.zelí,podlijeme vodou a dusíme asi tak 20 minut.Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v mléce a dochutíme solí.Podáváme s bramborovou kaší.Je to fakt výborné jídlo.Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie