Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Bramborák z domácí pekárny

0.0
Bramborák z domácí pekárny

Potřebné ingredience

recept z damy č.906

Postup přípravy

po vychladnutí - co zbylo -jsme si jej nakrájeli na plátky a opekli na pánvi, bylo to o hodně lepší - křupavější

řez bramboráku....

po opečení...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

137 21. 1. 2009, 22:22
Vypadá to pěkně, ale v odkazech je to bramborová buchta, ne *-), když jsou tam ty kvasnice ;-)
janulii 21. 1. 2009, 22:11
Vypadá to spíš jako topinka :-pnení nad klasický bramborák (L)
tomtyna 21. 1. 2009, 21:51
Dobrý večer Zdenko váš bramborak vypadá lakavě já dělávám bramborak na plechu v troubě http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=21074&user=85818 ulehčí to chlavně stání u sporaku a je vynikající (pl) (pl) (pl) (L) (L) (L) (L)
minie59 22. 1. 2009, 18:48
@tomtyna Tak, takovou variantu neznáme - budeme muset vyzkoušet (hello) (hello) (hello)
sugrata 21. 1. 2009, 12:52
Tak jsem dneska taky vyzkoušela (Y) (Y) (Y) (Y)
zdenka54 20. 1. 2009, 22:03
Tak to určitě vyzkouším ,my totiž nemáme moc rádi křupavý,spíš takový měkký,tak to bude pro nás |:o)
kopretin.a 20. 1. 2009, 17:00
*-) tak proč to cpát do pekárny a neudělat normální bramborák? :-)
minie59 20. 1. 2009, 17:22
@kopretin.a pravda, ale vyzkoušet se musí vše a pak když je toho hodně, tak se to musí nějak spotřebovat. Studené už to nebylo ono. Ale mělo to výhodu, protože jsme si opekli pár plátků na chuť postupně každý den až do spotřebování a nebylo to tak mastné jako klasika. I když - nic proti klasickým (flower)
framile 20. 1. 2009, 16:49
Zajímavé, já na pekárnu teprve čekám, ale určitě vyzkouším.. Pokud se nebudete zlobit, vložím stránky s recptíkem pro větší pohodlí ostatních (H) ;-) http://vareni.dama.cz/recept.php?d=5557
libuseja 21. 1. 2009, 9:33
minie59 20. 1. 2009, 21:44
@framile Určitě vyzkoušejte (L) (L) a v pohodě vložte nevadí mi to (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie