(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Plzenské roládky
Potřebné ingredience
1kg kýty
500g mleté vepřové maso
10plátků šumky
3uvařená vajíčka na tvrdo
2vejce syrová
250g tvrdého sýra
koření dle chuti
česnek
majoránka
směs koření marinované žebírka
Postup přípravy
Maso nakrájíma na deset plátků,osolíme a naklepeme.Mleté maso namícháme se sýrem,dvěma vajíčkama,česnekem ,majoránkou a trochou grilovacího koření.Namíchanou směs si rozdělíme na deset dílků.Na plátek masa položíme plátek šumky na to čtvrt uvařeného vajíčka a na to směs z mletého masa,uděláme zavitek a dáme do pekáčku,závitky skládáme jeden vedle druhého.Podlejeme vodou a z vrchu přikryjeme alobalem.Dáme do trouby zapéct na půl hodiny,po půl hodině odděláme alobal a maso zvrchu potřeme směsí koření marinované žebírka a dopečeme nepřikryté až to má zlatavou barvu.Těsně před dopečením slijeme výpek do kastrolku ,přidáme lžíci kečupu a zahustíme moukou.POdáváme rozkrojené s bramborovou kaší a polité zahuštěným výpekem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé