(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Soljanka po gruzínsku
Potřebné ingredience
zadní hovězí, olej, kečup, česnek, kyselé okurky, sůl, pepř
Postup přípravy
Hovězí maso nakrájíme na nudličky, osmahneme na oleji a dusíme do měkka. Když je maso měkké, přidáme okurky nakájené na kostičky, prolisovaný česnek, kečup a podle chuti osolíme, opepříme.
Soljanku jsme kdysi dávno - před mnoha a mnoha lety - připravovali ve škole, v osmé třídě, při vaření. Je to vlastně jediný recept, který používám dodnes. Tenkrát jsme jako přílohu osmažili na oleji plátky veky. Já k tomu nyní dávám rýži.
Soljanku jsme kdysi dávno - před mnoha a mnoha lety - připravovali ve škole, v osmé třídě, při vaření. Je to vlastně jediný recept, který používám dodnes. Tenkrát jsme jako přílohu osmažili na oleji plátky veky. Já k tomu nyní dávám rýži.
Maso podusíme do měkka ......
Dále budeme potřebovat nakládané okurky (cca o 1/3 menší množství než masa), kečup, česnek.
Hotovo! Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé