Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Jednoduché francouzské brambory

0.0
Jednoduché francouzské brambory

Potřebné ingredience

brambory, měkký salám, cibule, konzerva Bonduelle mexiko, 2-3 vejce, sýr na posypání nebo plátkový, sůl, pepř

Postup přípravy

Uvaříme brambory ve šlupce, mezitím si nakrájíme cibuli a salám, orestujeme, přidáme konzervu Bonduelle a osolíme. Po uvaření brambory zbavíme šlupky a krájíme na kolečka. Na dno vymazané zapékací mísy dáme první vrstvu brambor, osolíme a opepříme a nasypeme orestovanou směs. Poté dáme další vrstvu brambor a opět osolíme. Brambory zalijeme vajíčky a dáme do trouby zapéct. Před koncem pečení posypeme strouhaným sýrem nebo poklademe plátky. A je hotovo....dobrou chuť

Tato konzerva nebo jiná, kterou kupujete.

Uvaříme brambory ve slupce.

Orestujeme cibulku a poté přidáme salám a dále restujeme.

Poté přihodíme obsah konzervy a osolíme.

A takhle to vypadá po upečení.:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

veri 10. 10. 2009, 11:12
Vypadá to velmi pěkně. Dnes je vařím a něco si z Vašeho receptu poberu ;-). Děkuji za inspiraci (kocka). Hezký den přeje Veri

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie