(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Jednoduché francouzské brambory
Potřebné ingredience
brambory, měkký salám, cibule, konzerva Bonduelle mexiko, 2-3 vejce, sýr na posypání nebo plátkový, sůl, pepř
Postup přípravy
Uvaříme brambory ve šlupce, mezitím si nakrájíme cibuli a salám, orestujeme, přidáme konzervu Bonduelle a osolíme. Po uvaření brambory zbavíme šlupky a krájíme na kolečka. Na dno vymazané zapékací mísy dáme první vrstvu brambor, osolíme a opepříme a nasypeme orestovanou směs. Poté dáme další vrstvu brambor a opět osolíme. Brambory zalijeme vajíčky a dáme do trouby zapéct. Před koncem pečení posypeme strouhaným sýrem nebo poklademe plátky. A je hotovo....dobrou chuť
Tato konzerva nebo jiná, kterou kupujete.
Uvaříme brambory ve slupce.
Orestujeme cibulku a poté přidáme salám a dále restujeme.
Poté přihodíme obsah konzervy a osolíme.
A takhle to vypadá po upečení.:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
veri
(upraveno)
10. 10. 2009, 11:12
Vypadá to velmi pěkně. Dnes je vařím a něco si z Vašeho receptu poberu . Děkuji za inspiraci . Hezký den přeje Veri