(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Nakládaný hermelín
Potřebné ingredience
hermelín, ostrá hořčice, česnek, grilovací koření pepř mletý i celý, bobkový list, nové koření, olej, cibule
Postup přípravy
Hermelín rozřízneme na kolečka, jednu stranu potřeme hořčičí, druhou česnekem utřeným s grilovacím kořením a trochou pepře, položíme kolečko cibule, spojíme dohromady, klademe do misky, prokládáme cibulí nakrájenou na kolečka, bobkovým listem, celým pepřem a novým kořením, můžeme přidat feferonku, zalijeme olejem a necháme minimálně 5 dní v lednici - dost dobré
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mohos
(upraveno)
28. 2. 2007, 7:46
Magdi, tak jsem zase použila Váš recept, měli jsme tu o víkendy hosty. Udělala jsem ho o těch 5 dní dříve, s grilovacím kořením a česnekem nešetřila, a do jednoho zapíchala ještě chilli papričky (ten byl pro milovníka obzvlášť pálivého)... a to jste měla vidět ty boule za ušima . Je to opravdu vynikající recept, mňamka k pohledání. Díky!
mohos
(upraveno)
28. 5. 2006, 13:23
Magdi, tak jsem neodolala, dopoledne běžela do obchodu a zakoupila na zkoušku 3 hermelíny. Neměla jsem odtsrou hořčici a ani ji nechtěla kupovat, protože bychom ji nevyužili, tak jsem dala plnotučnou! Neměla jsem feferonky, tak jsem dala chili-papričky... moc se těším na ochutnávku za 5 dní! jen se chci ještě zeptat, kolik toho oleje, já dala asi 1,5 cm, tak uvidíme... Monika. (P.S.: Každopádně písnu, jak jsme spokojeni!)
mohos
(upraveno)
2. 6. 2006, 21:48
@mohos
Takže jsme ochutnali: je to delikatesa, VYNIKAJÍCÍ, báječné, takovéééé¨hle boule za ušima jsme měli! Jedem nakoupit hermelíny do Makra a naložíme jich aspoň 15! Magdi, opravdu moc díky, Monika.
mima.m
(upraveno)
26. 5. 2006, 21:56
Výborné, vyzkoušela jsem a byl o moc lepší než ten co jsem dělala doteď. Naložila jsem tři a jen se po nich zaprášilo. Příště budu dělat velkou sklenici.