(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Bramborový chléb
Potřebné ingredience
250ml vlažné vody
1/2 lžičky soli
350g brambor, vařených a jemně nastrouhaných
1/2 hrnku čerstvě nasekané pažitky
nebo
1 1/2 lžičky provensálského koření
500g hladké mouky
1 sáček suš droždí /7g/
Postup přípravy
Všechny suroviny dáme do nadoby a ve vyše uvedeném pořadí.
pekárnu zapneme na ZAKLADNI program.
po ukončení programu bochník vyklopine nadratenou mrizku a nechame vychladnout.
pekárnu zapneme na ZAKLADNI program.
po ukončení programu bochník vyklopine nadratenou mrizku a nechame vychladnout.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé