Házenkářské hřiště pro dědu Fandu
Potřebné ingredience
světlý a kakaový korpus na plech,salkový krém,šlehačkovo - tvarohová náplň,broskve,banány,salkový marcipán od Ariell .vážil 6 kg
Postup přípravy
konečně se mi povedl marcipán, ze kterého se dalo modelovat
tvrdnoucí branky a výsledková tabule
kytí - obal od toffife - super věcička na schnutí kytiček
světlý a tmavý korpus,každý z 8 vajec na plech
oba korpusy jsem podélně rozřízla,jeden tmavý a jeden světlý zůstal vcelku,druhé jsem nakrájela na proužky.na tmavý korpus rybízová marmeláda a na to střídavě světlý a tmavý proužek piškotu (promazávala jsem i strany těch proužků)
třetí vrstva - okraj ze salkového krému,uvnitř šlehačkovo-tvarohová náplň ( dělala jsem jí poprvé a nadchla mě,nevím proč jsem celý život dávala do dortů jen máslový krém),banány a broskve
čtvrté patro - opět pruhy - tmavý na světlý a naopak,pomazat marmeládou
světlý plát nahoru
pomazáno
potaženo
nalajnováno - na netu jsem si našla přesné rozměry,chtěla jsem vše udělat v měřítku,ale branky by byly 2x2.5 cm,na dortíku by se ztratily,tak jsou 3x větší než by měly být
příprava zeleně - vůbec jsem se s ní necrcala,z pruhu jsem krájela různě velké trojúhelníčky
dozdobeno
detail kytiček - velkých je tam 66,malé jsem nepočítala,ale měly symbolizovat další léta
nemám kostice,tak si pomáhám jak to jde
letecky
tak na tohle jsem fakt pyšná - byl to nápad na poslední chvíli
GÓÓÓL
s oslavencem
na řezu - tahle fotka málem nevznikla,nechtěli do toho říznout :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé