Falešné halušky
Potřebné ingredience
Zelí kysané . cibule , hl. mouka , cukr , sůl , kmín , brambory , kolínka , anglická slanina , sýr na postrouhání , červená paprika.
Postup přípravy
Zelí pokmínujeme , posolíme a uvaříme do měkka. Usmažíme cibulku , přisladíme podle chuti , zaprášíme moukou - dochutíme podle sebe. Uvaříme brambory rozžducháme . Kolínka uvaříme ve slané vodě . Když je vše uvařené , vše dáme do mísy a zamícháme dohromady. Znovu usmažíme větší cibuli do červena , přidáme nakrájenou anglickou , chvilku necháme prosmažit , přidáme do mísy a promícháme. Podle potřeby přisolíme a podáváme na talíř. Zastrouháme sýrem , posypeme červenou paprikou .
Poměr - všeho stejně
Zeleninová příloha.
Vypadá to sice jako blaf , ale je to moc dobré
Foto dodám
Poměr - všeho stejně
Zeleninová příloha.
Vypadá to sice jako blaf , ale je to moc dobré
Foto dodám
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé