Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

krkovička na smetaně s bramborem

0.0
krkovička na smetaně s bramborem

Potřebné ingredience

500 gr libové krkovičky
1 kg brambor
sůl, pepř
1 kelímek smetany na šlehání

Postup přípravy

krkovičku opláchneme, naklepeme, osolíme, opepříme a naskládáme do pekáčku.
Na maso naskládáme vrstvu oloupaných a na plátky pokrájených brambor, osolíme a zalijeme smetanou.
Podle velikosti pekáče klidně dáme i 1,5 - 2 kelímky - smetanou nešetříme, záleží na ní zdar celého díla :)

Dáme péct dokud maso i brambory nejsou měkké.
Je to mňam mňam, naše nejoblíbenější dobrota :)


Lze použít i vepřové kotlety, ty jsou ale pro děti tuhé a jsou "suché" i když do původního receptu patřily.
Krkovička je prostě šťavnatá a měkká :) Lze použít i kuřecí, či krůtí maso.


Dobou chuť přeje Míla

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie