(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
Ježci z lineckého těsta
Potřebné ingredience
180 g hladké mouky, 100 g Hery, 50 g cukr moučka, 1 žloutek, citronová kůra
nugát, čokoládová poleva, čokoládové granule.
Postup přípravy
Vypracujeme těsto, vyválíme tvar ježka do kterého jsme dali kousek nugátu, upečeme
vychladlé zdobíme polevou a namáčíme v čokoládových granulích
špejlí namočenou v čokoládě děláme očička a čumáček
vychladlé zdobíme polevou a namáčíme v čokoládových granulích
špejlí namočenou v čokoládě děláme očička a čumáček
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Mommík1
(upraveno)
13. 12. 2010, 10:45
nádhery...dneska určitě vyzkouším
Zrušený účet
(upraveno)
24. 11. 2009, 13:17
Krásní, ale loni se mi nepovedli, při pečení ztratili ježečci tvar, nevím co jsem udělala špatně, ale letos zkusím znovu
egrtka
(upraveno)
1. 12. 2009, 19:25
@
To se mi stalu u těch druhých ježků, taky se trochu rozplizli, tyhle drželi tvar.
Kathleen9
(upraveno)
9. 1. 2009, 18:54
Ty jsou roztomilý...