(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
HRACHOVÁ KAŠE se smaženou cibulkou
Potřebné ingredience
Hrách.........česnek...........sůl........pepř...........majoránka...........masox (bujon)
Postup přípravy
Hrách namočíme přes noc, druhý den slijeme a dáme novou vodu, přidáme masox (bujon) a vaříme do změknutí. Přecedíme a slitou vodu si ještě necháme. Uvařený hrách rozmixujeme, přidáme sůl, pepř, česnek, majoránku a pokud je kaše hustá rozředíme dle potřeby zbylou vodou v které jsme hrách vařili.
Nakonec posypeme smaženou cibulkou.
Nakonec posypeme smaženou cibulkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
petrar1
(upraveno)
30. 4. 2009, 21:35
Moje první hrachová kaše a povedla se! Díky
Visnery
(upraveno)
22. 2. 2009, 22:38
Perfektní!!! Delala jsem a manžel byl nadsený!!! Díky Leni
lenoska
(upraveno)
7. 1. 2009, 18:53
dobrou chuť
Handulinka
(upraveno)
8. 1. 2009, 21:33
@lenoska