Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Hovězí plátky s mrkvovou šťávou

0.0
Hovězí plátky s mrkvovou šťávou

Potřebné ingredience

Hovězí plátky, olej, hodně mrkve, hořtice, sůl, pepř, hladká mouka.

Postup přípravy

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, pomažeme hořticí a osmahneme na pánvičce. V tlakovém hrnci na oleji osmahneme nastrouhanou mrkev. Čím víc mrkve, tím víc šťávy na brambory nebo knedlík. Až je to krásně osmahnutý, tak přihodíme osmažené maso, podlijeme a vaříme doměka. Potom maso opatrně vytáhneme, tak aby se nám nerozpadlo a šťávu zahustíme moukou rozkverlanou ve vdodě. Zlehka povaříme a dochutíme solí a vegetou. Jako příloha brambory nebo knedlík. Je to opravdu vynikající a myslím, že to bude chutnat i pánům, protože ta mrkev se tak rozvaří a je z ní taková šťávička na přílohu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie