Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

PANGASIUS v parmazánové krustě

0.0
PANGASIUS v parmazánové krustě

Potřebné ingredience

filety z Pangase,
3 - 4 bílky,
sůl,
pepř,
parmazán strouhaný,
máslo na vymazání pekáčku

Postup přípravy

Filety necháme rozmrznout,osušíme a posolíme,popepříme a já zakapu ještě citronem.Připravíme si rozšlenané bílky,do kterých zamícháme tak 3 hrsti strouhaného parmezánu(můžete i víc,podle chuti,já dávala 4 bílky a 100g str.parmazánu).Do připravené směsi namočíme filety a poskládáme do vymazané misky a zbytek směsi navrstvíme navrch.Dáme do trouby na 220 - 230 stupňu,cca 20 minut.Je to opravdová mňamka.
Dnes připravuji něco podobného z kuřecího masa se zeleninou a tam vkládám fotky.
DOBROU CHUŤ!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Erulka 4. 2. 2009, 20:51
Pekný večer Zorka!Pači sa mi Váš recept a rada by som ho vyskušala len to ma jeden hačik.Neviem kde zoženiem parmazan?Zhanam ho už dlhšiu dobu a fakt som nan nikde nenatrafila.Tak prosim poradte. ;-) (F)Dakujem vopred (hello) (mamca)
zorka.pce 3. 4. 2009, 20:10
@Erulka Dobrý večer?Eriko.Pozdě,ale přece.Já jsem si vůbec vašeho vzkazu nevšimla a nepřišel mi mailem :-$Parmazán kupuju většinou v Plusu,strouhaný.Ale tentokrát jsem měla z německa,asi 3 balíčky strouhaného a byl tam levný.Dá se klidně nahradit sýrem Gran Moravia,je to česká verze Parmezánu a je moc dobrý a cenově slušný.Mají 75 g,nebo 200 g balíčky strouhaného,nebo kusy vcelku.Ale v Plusu se dá koupit docela levně,samozřejmě i v hypernově,ale tam je dost drahý.Tak nevím,jestli jsem vám pomohla. Jistota je,pokud by někdo jel do itálie.Nahradit ho můžete i Grana Padano,který je i chuťově v¨lepší a o dost levnější(v Itálii) Hezký večer,Zorka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie