(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
PANGASIUS v parmazánové krustě
Potřebné ingredience
filety z Pangase,
3 - 4 bílky,
sůl,
pepř,
parmazán strouhaný,
máslo na vymazání pekáčku
Postup přípravy
Filety necháme rozmrznout,osušíme a posolíme,popepříme a já zakapu ještě citronem.Připravíme si rozšlenané bílky,do kterých zamícháme tak 3 hrsti strouhaného parmezánu(můžete i víc,podle chuti,já dávala 4 bílky a 100g str.parmazánu).Do připravené směsi namočíme filety a poskládáme do vymazané misky a zbytek směsi navrstvíme navrch.Dáme do trouby na 220 - 230 stupňu,cca 20 minut.Je to opravdová mňamka.
Dnes připravuji něco podobného z kuřecího masa se zeleninou a tam vkládám fotky.
DOBROU CHUŤ!!!!!
Dnes připravuji něco podobného z kuřecího masa se zeleninou a tam vkládám fotky.
DOBROU CHUŤ!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Erulka
(upraveno)
4. 2. 2009, 20:51
Pekný večer Zorka!Pači sa mi Váš recept a rada by som ho vyskušala len to ma jeden hačik.Neviem kde zoženiem parmazan?Zhanam ho už dlhšiu dobu a fakt som nan nikde nenatrafila.Tak prosim poradte. Dakujem vopred
zorka.pce
(upraveno)
3. 4. 2009, 20:10
@Erulka
Dobrý večer?Eriko.Pozdě,ale přece.Já jsem si vůbec vašeho vzkazu nevšimla a nepřišel mi mailem Parmazán kupuju většinou v Plusu,strouhaný.Ale tentokrát jsem měla z německa,asi 3 balíčky strouhaného a byl tam levný.Dá se klidně nahradit sýrem Gran Moravia,je to česká verze Parmezánu a je moc dobrý a cenově slušný.Mají 75 g,nebo 200 g balíčky strouhaného,nebo kusy vcelku.Ale v Plusu se dá koupit docela levně,samozřejmě i v hypernově,ale tam je dost drahý.Tak nevím,jestli jsem vám pomohla. Jistota je,pokud by někdo jel do itálie.Nahradit ho můžete i Grana Padano,který je i chuťově v¨lepší a o dost levnější(v Itálii) Hezký večer,Zorka