(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
ZAPEČENÝ LILEK SKUŘECÍM MASEM A SÝREM-je to od paní z MMA,ale už nevím od které :o(((

Potřebné ingredience
Pro každou osobu lilek
Pro každou osobu kuřecí prso
Pro každou osobu 10dkg sýra
Postup přípravy
ZAPEČENÝ LILEK SKUŘECÍM MASEM A SÝREM
Pro každou osobu lilek
Pro každou osobu kuřecí prso
Pro každou osobu 10dkg sýra
Lilek podél rozkrojíme a vyřízneme vnitřek,ten rozkrájíme na větší kostky,všechno hodně prosolíme a necháme 10minut odležet.Mezi tím opečeme kuřecí prsíčka na kostičky,přidáme kari koření.Do skoro hotového přidáme opláchnutý kostičky lilku a chvilinku podusíme (tak 2min).Šťávičku vydusíme jenom na pár lžic.Vypneme z plotny a přidáme ¾ na hrubo nastrouhaného sýra.Touto směsí plníme opláchnuté lilky,vložíme do pekáčku s troškou vody,posypeme zbytkem sýra a dáme zapéct.
Pro každou osobu lilek
Pro každou osobu kuřecí prso
Pro každou osobu 10dkg sýra
Lilek podél rozkrojíme a vyřízneme vnitřek,ten rozkrájíme na větší kostky,všechno hodně prosolíme a necháme 10minut odležet.Mezi tím opečeme kuřecí prsíčka na kostičky,přidáme kari koření.Do skoro hotového přidáme opláchnutý kostičky lilku a chvilinku podusíme (tak 2min).Šťávičku vydusíme jenom na pár lžic.Vypneme z plotny a přidáme ¾ na hrubo nastrouhaného sýra.Touto směsí plníme opláchnuté lilky,vložíme do pekáčku s troškou vody,posypeme zbytkem sýra a dáme zapéct.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

JARYEL
(upraveno)
8. 1. 2009, 14:00
Krásná fotka z Eifellovky


nahlásit