(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Rychlé kokosky
Potřebné ingredience
1bílek,7dkg strouhaného kokosu,7dkg cukru krupice
Postup přípravy
Do misky dáme všechny ingredience,smícháme
Na plech dáme pečící papír.Pomocí lžičky tvoříme malé hromádky.Můžeme je dát dost blízko sebe,protože se neroztékají.
Pečeme zvolna asi při 120°C do zrůžověníJe to podle trouby.Po upečení ještě teplé sundáme na tácek
Je to recept který v naší rodině úspěšně používáme již takových 40let.
Můj manžel říká,že žádné mu tak nechutnají.
Na plech dáme pečící papír.Pomocí lžičky tvoříme malé hromádky.Můžeme je dát dost blízko sebe,protože se neroztékají.
Pečeme zvolna asi při 120°C do zrůžověníJe to podle trouby.Po upečení ještě teplé sundáme na tácek
Je to recept který v naší rodině úspěšně používáme již takových 40let.
Můj manžel říká,že žádné mu tak nechutnají.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
koniprd
(upraveno)
14. 12. 2014, 17:22
Doděláno bohužel třetina už snědena ,ale ukládám si recept do oblíbených,kokosky jsou dokonalé
Lenorka
(upraveno)
7. 12. 2014, 15:35
Tedy Zdeňku. Dnes jsem Váš recept vyzkoušela a kokosky jsou vůbec nejlepší, jaké jsem kdy udělala. A paradoxně jsou nejméně pracné. Uschovávám do oblíbených. Hezký předvánoční čas!
Vera N
(upraveno)
26. 9. 2014, 19:22
bára29
(upraveno)
17. 12. 2013, 7:13
Bílky se prosím nešlehají na sníh???
Kutil
(upraveno)
1. 9. 2014, 17:32
@bára29
Ne,bílky se jen s ostatními ingrediencemi smíchají.Pečou se pomalu.Nikdy se neroztečou.Jitka
panib
(upraveno)
30. 8. 2009, 14:23
Super receptík, jen bych ještě ráda věděla, z kolika bílků mám dělat abych měla aspoň 3 plechy. Díky Pavlína
Lenorka
(upraveno)
7. 12. 2014, 15:37
@panib
Pavlíno, dělala jsem z pěti bílků a měla jsem 2 narvané plechy. Takže určitě tak z 6-7 bílků, to bude asi Vaše množství.
Kutil
(upraveno)
13. 12. 2009, 21:12
@panib
Po pravdě nevím,ale myslím,tak z pěti. Já je vždy dělám na konec,kdy takto zužitkuji všechny zbylé bílky.Jitka