(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Ryba zapečná s rajčaty, žampiony a pórkem
Potřebné ingredience
ryba (záleží, co kdo má rád, a nebo co má zrovinka v mražáku), rajčata, pórek, žampióny, sýr Cottage, kysaná smetana (když zdravě, tak light:-)), česnek, bylinky (oregáno, bazalka), sůl, pálivá paprika ( nebo chilli)
Postup přípravy
1. Do pekáčku narovnáme porce ryby, plátky oloupaných rajčat, pórek, čtvrtinky žampiónů.
2. Smícháme sýr, smatanu, bylinky a prolisovaný česnek, douchutíme paprikou a solí.
3. Vrstvy v pekášku přelijeme směsí a dáme zapéci na cca hodinku.
4. Podáváme s vařenými bramborami a nebo bagetkou.
2. Smícháme sýr, smatanu, bylinky a prolisovaný česnek, douchutíme paprikou a solí.
3. Vrstvy v pekášku přelijeme směsí a dáme zapéci na cca hodinku.
4. Podáváme s vařenými bramborami a nebo bagetkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé