(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Steak ze žraloka s hořčično-pepřovou omáčkou a širokými nudelemi
Potřebné ingredience
steak ze žraloka, kysaná smetana, francouzská hořčice, pepř (hrubě namletý), široké nudle, směs provensálské koření, Rama Culinesse
Postup přípravy
1. Steaky lehce osolíme, okořeníme pepřem a bylinkami. Krátce opečeme na Ramě.
2. Smetanu smícháme na woku s hořticí, dochutíme pepřem a solí. Prohřejeme
3. Uvaříme nudle dle návodu.
4. Servírjeme.
2. Smetanu smícháme na woku s hořticí, dochutíme pepřem a solí. Prohřejeme
3. Uvaříme nudle dle návodu.
4. Servírjeme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé