(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kotlety na Moravance
Potřebné ingredience
4 kotelty, zel. směs Moravanka, sůl, pepř, hl. mouka na zahuštění.
Postup přípravy
Kotelty naklepeme, osolíme a opepříme a zprudka osmahneme na oleji. Poté přidáme Moravanku, kterou si pokrájíme (okurky, cibulky) včetně nálevu, jen feferonku vyhodíme. Necháme dusit do měkka, dle potřeby podlévat vodou. Pak jen mírně zahustíme moukou a můžeme podávat nejlépe s hranolkama.
Jedná se o jídlo pikantní, které miluje můj muž (podotýkám, že dušenou či jinak vařenou zeleninu mi jinak nesní) - pálí více či méně dle velikosti feferony v Moravance.
Jedná se o jídlo pikantní, které miluje můj muž (podotýkám, že dušenou či jinak vařenou zeleninu mi jinak nesní) - pálí více či méně dle velikosti feferony v Moravance.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé