Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Rošťáci v marinádě

0.0
Rošťáci v marinádě

Potřebné ingredience

4 kotlety - já to dělám i z masa na řízky,prostě co mám po ruce to utopím :-)) v marinádě
MARINÁDA
2 vejce
lžička soli
lžička pepře
2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce worcetrové omáčky
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce solamylu

Postup přípravy

Maso si nakrájím na tenké pláty a naklepu.
MARINÁDA: všechny ingredience smíchat dohromady. Postupně maso namáčet z obou strana, nechat ho v marinádě 2 - 4 dny.
Doporučuji nechat naloženy, alespoň ty 4 dny.
Mám vyzkoušeno, že maso jsem měla i 14 dní naložený a je to fakt ŇAMINKA
Já dělám marinádu z dvojité dávky. Nakládám tak 8 ks kotlet. Když pak nevím co uvařit šáhnu po tomhle a je hned oběd :-)
Smažit na oleji nebo sádle, co kdo má.
Jako přílohu si dáváme brambor nebo hranolky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie