Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Studený bůček pro návštěvu,výborný !!!!!!!!!!!!

0.0
Studený bůček pro návštěvu,výborný !!!!!!!!!!!!

Potřebné ingredience

Bůček(záleží na nás jaké množství),sůl,pepř,česnek,červená paprika sladká,alobal

Postup přípravy

Bůček dáme do vody a vaříme do změknutí(já vařím asi 15 minut v tlakáči) vaříme s trochou soli,celým pepřem a můžeme přihodit česnek.
Po uvaření vytáhneme kosti a odkrojíme kůži a necháme vychladnout.Mezitím oloupeme dostatečné množství česneku rozmačkáme ho přidáme sůl(dost soli) a červenou papriku)dost,aby to bylo červené)
a trochu pepře ,eventuelně i pálivou papriku.
Také trochu vody ,aby to bylo řidší.
Potom maso popatláme tou česnekovou pastou ze všech stran a každý kus zabalíme do alobalu.
Dáme do lednice a necháme alespon 2 až 3 dny.Čím déle tím lépe je proležený.
Potom krájíme na plátečky a pojídáme s chlebem a okurčičkou.Je výborný.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bohunka28 17. 2. 2007, 21:44
Podle ingrediencí to bude určitě dobré.Můj manžel má hodně rád bůček.Tak mu asi udělám v týdnu radost a udělám tento bůček.Potom dám vědět jaký byl...
Petra10 18. 2. 2007, 18:16
@Bohunka28 Budu moc ráda pokud napíšete.Je vážně výborný (Y) (Y)
křižačka 16. 2. 2007, 11:22
Taky děláme,nikdy jsem bůček neměla ráda,ale manža jednou udělal tento recept *-),no a od té doby je to moje neřest ;-),prostě ho zbožňuju,mňam,mňam (PL) (PL) (PL)a návštěva se jen oblizuje :-P.Takže vřele doporučuji!!! (clamp) (clamp) (clamp)
Petra10 17. 2. 2007, 19:54
@křižačka (Y) (Y) (Y)
bertinka 16. 2. 2007, 11:16
Do vody ve které vařím bůček přidávám ještě bobkový list, nové koření, kmín,cibuli. Na kašičku použiju tento vlažný vývar a přidám ještě podravku papriku sladkou i pálivou česnek prolisuji,pepř,sůl.Já kořením tím způsobem,že porád ochutnávám (už se mi to párkrát vymstilo),ale nepřešlo to.Je dobré to udělat ostřejší maso má pak lepší chutˇ. Vydržet a nechat pár dnů uležet výbornýýýýýýý (Y) (Y) (Y) Bertinka
Petra10 16. 2. 2007, 12:47
@bertinka určitě je to výborné i takhle (Y)
RUNTY 15. 2. 2007, 15:32
Petruš , takto upravený bůček , dělám už dlouho . Je opravdu výborný .Mohu jen doporučit. (clamp) (clamp) Alča
Petra10 15. 2. 2007, 20:25
@RUNTY (Y)taky ho máme rádi :-D
Petra10 15. 2. 2007, 15:09
Budu moc ráda,když pak písnete jak chutnalo (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie