(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Studený bůček pro návštěvu,výborný !!!!!!!!!!!!
Potřebné ingredience
Bůček(záleží na nás jaké množství),sůl,pepř,česnek,červená paprika sladká,alobal
Postup přípravy
Bůček dáme do vody a vaříme do změknutí(já vařím asi 15 minut v tlakáči) vaříme s trochou soli,celým pepřem a můžeme přihodit česnek.
Po uvaření vytáhneme kosti a odkrojíme kůži a necháme vychladnout.Mezitím oloupeme dostatečné množství česneku rozmačkáme ho přidáme sůl(dost soli) a červenou papriku)dost,aby to bylo červené)
a trochu pepře ,eventuelně i pálivou papriku.
Také trochu vody ,aby to bylo řidší.
Potom maso popatláme tou česnekovou pastou ze všech stran a každý kus zabalíme do alobalu.
Dáme do lednice a necháme alespon 2 až 3 dny.Čím déle tím lépe je proležený.
Potom krájíme na plátečky a pojídáme s chlebem a okurčičkou.Je výborný.
Po uvaření vytáhneme kosti a odkrojíme kůži a necháme vychladnout.Mezitím oloupeme dostatečné množství česneku rozmačkáme ho přidáme sůl(dost soli) a červenou papriku)dost,aby to bylo červené)
a trochu pepře ,eventuelně i pálivou papriku.
Také trochu vody ,aby to bylo řidší.
Potom maso popatláme tou česnekovou pastou ze všech stran a každý kus zabalíme do alobalu.
Dáme do lednice a necháme alespon 2 až 3 dny.Čím déle tím lépe je proležený.
Potom krájíme na plátečky a pojídáme s chlebem a okurčičkou.Je výborný.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bohunka28
(upraveno)
17. 2. 2007, 21:44
Podle ingrediencí to bude určitě dobré.Můj manžel má hodně rád bůček.Tak mu asi udělám v týdnu radost a udělám tento bůček.Potom dám vědět jaký byl...
Petra10
(upraveno)
18. 2. 2007, 18:16
@Bohunka28
Budu moc ráda pokud napíšete.Je vážně výborný
křižačka
(upraveno)
16. 2. 2007, 11:22
Taky děláme,nikdy jsem bůček neměla ráda,ale manža jednou udělal tento recept ,no a od té doby je to moje neřest ,prostě ho zbožňuju,mňam,mňam a návštěva se jen oblizuje .Takže vřele doporučuji!!!
Petra10
(upraveno)
17. 2. 2007, 19:54
@křižačka
bertinka
(upraveno)
16. 2. 2007, 11:16
Do vody ve které vařím bůček přidávám ještě bobkový list, nové koření, kmín,cibuli. Na kašičku použiju tento vlažný vývar a přidám ještě podravku papriku sladkou i pálivou česnek prolisuji,pepř,sůl.Já kořením tím způsobem,že porád ochutnávám (už se mi to párkrát vymstilo),ale nepřešlo to.Je dobré to udělat ostřejší maso má pak lepší chutˇ. Vydržet a nechat pár dnů uležet výbornýýýýýýý Bertinka
Petra10
(upraveno)
16. 2. 2007, 12:47
@bertinka
určitě je to výborné i takhle
RUNTY
(upraveno)
15. 2. 2007, 15:32
Petruš , takto upravený bůček , dělám už dlouho . Je opravdu výborný .Mohu jen doporučit. Alča
Petra10
(upraveno)
15. 2. 2007, 20:25
@RUNTY
taky ho máme rádi
Petra10
(upraveno)
15. 2. 2007, 15:09
Budu moc ráda,když pak písnete jak chutnalo