(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
Grilovaný hermelín s anglickou slaninou
Potřebné ingredience
Na marinádu: 2 stroužky česneku (může být i více) , grilovací koření, olej
20dkg anglické slaniny
Postup přípravy
Na kousek alobalu do spod dáme plátek anglické slaniny polijeme marinádou vložíme hermelín, pak ho potřeme zase marinádou a přikrejeme zase plátkem anglické slaniny. Pak zabalíme a grilujeme. Můžeme to grilovat i v troubě.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nekup to
(upraveno)
2. 5. 2010, 9:58




nahlásit

hankaa3
(upraveno)
10. 4. 2010, 13:28
Dnes jsem tento hermelín pekla na oběd s bramborami. Jsem vegetariánka, tak místo slaniny jsem dala cibuli
Je to úžasný
receptík. Hledala jsem variantu místo smaženého hermelínu, který bývá většinou přepálený a mastný. Tato varianta mi vyhovuje víc. Hermelín krásně v alobalu nasákl chuť koření a česneku. Dokonce i byt byl provoněný, jako by se tu grilovalo
Pochvalovala ho celá rodina
Děkuji za recept a vřele doporučuji!!!









nahlásit