Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Kuře na medu

0.0
Kuře na medu

Potřebné ingredience

Suroviny:
kuřecí čtvrtky nebo �palíčky
sůl
kečup
med
sojová omáčka
trochu oleje

Postup přípravy

Postup:
Kuře - mně se osvědčily kuřecí špalíky, jemně osolíme, sůl ale spíš vetřeme, na pekáček dáme velmi, ale velmi malo tuku (olej), jinak to pak nechutně plave. Dáme do rozehřáté trouby. Mezitím si připravíme takový soooos:
Jedna třetina medu, jedna třetina kečupu, jedna třetina sojové omáčky. Segra tam ještě dává trochu citronové štávy. Já ne.
Asi po deseti minutách to vlejeme na to kuře, a jak se píše - za občasného podlévání vlastní štávou pečeme a pečeme, ař to pak voní, že nevydržíte, a slupnete to jako malinu!
Možno přidávat v průběhu pečení sojovku, když se vám to zdá husté.

Je to výborné, k tomu je fajn rýže, ale i brambory, kaše, nebo chleba...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie