(recept
si oblíbilo 80 návštěvníků)
VÝBORNÝ KRÉM NA CUKROVÍ(VYDRŽÍ V LEDNICI DVA MĚSÍCE)
Potřebné ingredience
1X SLAZENÉ KONDENZOVANÉ MLÉKO 1X 250G MÁSLA TROCHU NUTELY
Postup přípravy
DO MISKY VLIJEME SLAZENÉ SALKO A RUČNÍM ŠLEHAČEM ŠLEHÁME.ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ PŘIDÁVÁME KOUSKY MÁSLA.POZOR!!!!!!!SALKO I MÁSLO BY MĚLO MÍT STEJNOU POKOJOVOU TEPLOTU!!!!ŠLEHÁME !!!!
KRÉM SE VÁM BUDE NEJPRVE ZDÁT ŘÍDKÝ ALE NEBOJTE A ŠLEHEJTE DÁL ON ZHOUSTNE MÁM TO VYZKOUŠENÉ:-))
PRO HNĚDOU BARVU PŘIDÁVÁM NUTELU NEBO KLIDNĚ ÚPLNĚ OBYČEJNÝ PODOBNÝ KRÉM!!!
V LEDNICI OPRAVDU VYDRŽÍ DLOUHO A ANI NA CUKROVÍ KTERÉ NEMÁTE V LEDNIČCE NEZEŽLUKNE!!!!!!!!!!
KRÉM SE VÁM BUDE NEJPRVE ZDÁT ŘÍDKÝ ALE NEBOJTE A ŠLEHEJTE DÁL ON ZHOUSTNE MÁM TO VYZKOUŠENÉ:-))
PRO HNĚDOU BARVU PŘIDÁVÁM NUTELU NEBO KLIDNĚ ÚPLNĚ OBYČEJNÝ PODOBNÝ KRÉM!!!
V LEDNICI OPRAVDU VYDRŽÍ DLOUHO A ANI NA CUKROVÍ KTERÉ NEMÁTE V LEDNIČCE NEZEŽLUKNE!!!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chucky 1111
(upraveno)
14. 12. 2013, 11:34
Nevím,ale salko by se mělo přece uvařit ne?Máte někdo vyzkoušeno bez uvaření?
nahlásit
sympatie
(upraveno)
14. 12. 2013, 12:17
@chucky 1111
Vaří se jen pro to, aby bylo karamelové, jinak nemusíte.
nahlásit
effyna
(upraveno)
16. 12. 2011, 21:42
může se dobarvit krém kakaem? Děkuji a těším se až vyzkouším, ráno letím pro salko









nahlásit
ppetru
(upraveno)
14. 12. 2010, 10:37
Krém jednoduchý a moc dobrý, chválím (až na to Y)


nahlásit

funkymama
(upraveno)
12. 12. 2010, 13:06
sen každého mlsouna...noční můra češtinářů

nahlásit
kykina
(upraveno)
8. 11. 2009, 19:16
Šárko,krém skvělý
až na tu češtinu








nahlásit
IKEA2008
(upraveno)
3. 11. 2009, 11:56
Nezkoušel už někdo to kondenzované mléko předem uvařit na karamel a potom s máslem vyšlehat?Mohlo by to být také dobré.



nahlásit

hanyhany
(upraveno)
3. 11. 2009, 12:17
@IKEA2008
No jasně
Já to jinak nedělám
Ještě přidám trochu pudinku (uvařeného), protože je to pro nás moc sladké a kilo másla tam taky dávat nebudu
Víte jak je výborný třeba do medových řezů?
Za mě - salko uvařit





nahlásit

lumka
(upraveno)
2. 11. 2009, 22:32
Takže tomu rozumím tak,že se krém -NEVAŘÍ.
a šlehá se zrovna jak se vylije z plechovky.


nahlásit

andol
(upraveno)
1. 11. 2009, 19:54







nahlásit

nikitka30
(upraveno)
24. 12. 2008, 22:52
Dobrý den, už je odzkoušeno
Musím říct jen PERFEKTNÍ
celá rodinka se olizovala
a na přání jsem druhý den dortík s Vaším krémem dělala znova
Pekla jsem poprvé a musím říct, hned se zdařilo
na krému snad nejde nic skazit
Tímto bych Vásm chtěla mooooc poděkovat za jednoduchý a snad nejvíce chutný krém
Já totiž lepší nejedla
Přejí krásné svátky




















nahlásit

sarka1976
(upraveno)
25. 12. 2008, 7:44
@nikitka30
Tak to jsem moc ráda
děkuji a přeji krásné svátky všem
nashle někdy zase









nahlásit
zivotlepe
(upraveno)
22. 8. 2010, 14:39
@sarka1976
Kam na ty dobroty chodíš\?


nahlásit

lenina
(upraveno)
19. 12. 2008, 22:06
Tak jsem vyzkoušela, je opravdu jednoduchý a dobrý ale na mě moc sladký, nutelu jsem proto nahradila kakaem ale stejně
Uvidím jak to bude chutnat ve finále v cukroví


nahlásit

Janina C
(upraveno)
16. 12. 2008, 10:43
Hezký den, Šárko
tak jsem včera vyzkoušela a krém je supeeeer
I manžel se olizoval až za ušima
Jen se chci zeptat, jestli by to šlo udělat i z neslazeného kondenzovaného mléka. Nezkoušela jste?
Jinak moooc děkuju za receptík a přeju krásné Vánoce
Jana







nahlásit
Starucha2
(upraveno)
13. 12. 2008, 13:23
No to vypadá dobře. A ztuhne natolik, aby se dalo cukroví plnit sáčkem?
A zkoušely jste to holky už z vařeného Salka ? Já totiž právě dumám čím plnit, abych to mohla udělat dost v předstihu, abych toho neměla na ten poslední předvánoční víkend moc.


nahlásit

sarka1976
(upraveno)
14. 12. 2008, 11:15
@Starucha2
ZTUHNE NEBOJTE SE OPRAVDU JSEM HO DĚLALA MOCKRÁT,HODNĚ ZDARU



nahlásit
Starucha2
(upraveno)
20. 12. 2008, 12:58
@sarka1976
Měla jste pravdu.
Moc děkuji za tip - krém je bezkonkurenční.


nahlásit

geminiMM
(upraveno)
13. 12. 2008, 12:38
Také se na něj chystám, dělám bez nutely, přidávám kakao nebo kávu, likér, karamel atd.Žádný cukr, který chroupe mezi zuby.

nahlásit

Lionka
(upraveno)
14. 12. 2008, 15:39
@geminiMM
prosím, když dám do Salkového krému rum,nezřídne mi?



nahlásit

sarka1976
(upraveno)
15. 12. 2008, 7:37
@Lionka
TAK TO NEDĚLEJTE,ANI RUM ANI CUKR NESMÍTE!!!!

nahlásit

s-arka
(upraveno)
13. 12. 2008, 14:35
@geminiMM
jejda
Konečně krém pro mně
Vypadá perfektně a hlavně mě láká ta trvanlivost a možnost obměny
Vyzkouším








nahlásit