Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ajoun
(upraveno)
12. 12. 2008, 15:54
To je krásná beruška
žofink@
(upraveno)
12. 12. 2008, 13:30
Dortík je hezký, ale podle pohledu bych řekla, že je špatně propracovaná mandlovka, nebo tak něco, protože vidim ty bílí ďublíky. Já dávám na 1 bílek 1lžici cukr moučka,1lžici suš.ml(pol.)a 1lžičku solamylu + aroma. Sypký suroviny přidávám pořád v poměru jak jsou napsaný dokud není hmota jako plastelína. Je to recept z Knihovničky receptů u dortu p.Bryma sice trochu tuhne rychleji, ael dort se s ní potáhne v pohodě. Jinak barvičky do toho bud gel.nebo sypký rozmíchat v kapce vody aby nevznikly zase ďublíky z barvy. No já nevim jestli jsem Vám nějak poradila, ale budu doufat, že ano.
HANASVA
(upraveno)
12. 12. 2008, 15:53
@žofink@
Děkuji moc za radu. Hmotu jsem dělala trochu jinak než píšete vy, podle paní Marcelky (Arielll) S těma hrudkama už jsem se smířila, vždycky mi je dělá to sušené mléko Tak vyzkouším ještě podle vás Děkuji
Zrušený účet
(upraveno)
12. 12. 2008, 13:25
No, moc povedená Berka breberka