(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Zapečený květák
Potřebné ingredience
květák, sůl, vejce, kysaná nebo sladká smetana, grilovací koření, sýr - cihla, olej, cibule Další varianta je, že se kysaná či sladká smetana nahradí rozkvedlaným vajíčkem.....
Postup přípravy
Na oleji necháme zesklovatět cibulku, na ní poklademe ve slané vodě povařený, na růžičky rozdělaný květák, zasypeme česnekovým grilovacím kořením, vejce rozkvedláme ve smetaně a zalijeme tím květák. Nakonec uděláme velkou čepici ze strouhaného sýra a zapečeme v troubě.
Pro ty, co maj rádi uzeninu, můžeme přidat nakrájený polopárek nebo salám.
Pro ty, co maj rádi uzeninu, můžeme přidat nakrájený polopárek nebo salám.
Tady máme kombinaci s brokolicí.....
......zasypeme sýrem
....A HOTOVO. DOBROU CHUŤ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kadlatko
(upraveno)
14. 6. 2007, 11:38
Tak jsem právě dojedla květáček-je to lahůdka udělala jsem si to v light verzi a i tak to bylo strašně dobrý,hlavně chutnalo i zbytku rodiny,což mě těší zvlášť.A hlavně je to něco jinýho než květák na mozeček Jitka