Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Křidélka v pivní omáčce

0.0
Křidélka v pivní omáčce

Potřebné ingredience

6 kuřecích křidélek
sůl
pepř
1 česnek
2 cibule
olej
majoránka
250 ml světlého piva
6 lžic kečupu
1 lžíce octa

Postup přípravy

1. Kuřecí křidélka očistíme, osolíme a okořeníme čerstvě drceným pepřem.Česnek a cibuli oloupeme. Půl česneku utřeme, zbytek i s cibulí nakrájíme nadrobno.

2. Křidélka zprudka opečeme na rozehřátém oleji, dochutíme polovinou utřeného česneku a majoránkou.

3. Přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme trochou vody a dusíme přibližne 15 minut. Mezitím rozmícháme pivo s kečupem a odtem a směs vlijeme ke křidélkům.

4. Křidékla v omáčce vložíme do trouby a upečeme při 200 stupních do měkka. Když jsou křidélka měkká a omáčka z části vypečená, přidáme zbylý nakrájený česnek a vše už jen prohřejeme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie