Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept

cibulová vychytávka

0.0
cibulová vychytávka

Potřebné ingredience

cibule

Postup přípravy

Aby cibule nebyla v pomazánce tolik výrazná (třeba pro děti) tak je dobré ji po nakrájení spařit horkou vodou a prolít studenou vodou. Nemám to ze své hlavy ale bylo do kdysi v Klucích .o))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lidka42 9. 12. 2008, 10:12
Syrová cibule ja taky dost nadýmavá. Spaření tuto vlastnost zmírní
Čmelák 9. 12. 2008, 0:53
No , za pokus to stojí, za chvilu budu dělat salát ke kapříkovi, tak určo vyzkouším . Děkuji a všem pěkné svátky. (stromecek)
Mi55 8. 12. 2008, 23:37
Jestli můžu. takto se má dávat i do bramborového salátu, i z důvodu, že cibule tak rychle nezkvasí jako nespařená.
Pája22 9. 12. 2008, 6:37
@Mi55 do salátu ji dělám taky tak, jen spařuji octovým nálevem, trochu přislazeným, je to výborný (Y) (Y)
Bromovka 9. 12. 2008, 0:46
@Mi55 Hmmm, to letos vyzkouším, já nemám ráda, když něco cítí cibulí, pak je toho plná lednička... To je vychytávečka, díky (H)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie