cibulová vychytávka
Potřebné ingredience
cibule
Postup přípravy
Aby cibule nebyla v pomazánce tolik výrazná (třeba pro děti) tak je dobré ji po nakrájení spařit horkou vodou a prolít studenou vodou. Nemám to ze své hlavy ale bylo do kdysi v Klucích .o))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lidka42
(upraveno)
9. 12. 2008, 10:12
Syrová cibule ja taky dost nadýmavá. Spaření tuto vlastnost zmírní
Čmelák
(upraveno)
9. 12. 2008, 0:53
No , za pokus to stojí, za chvilu budu dělat salát ke kapříkovi, tak určo vyzkouším . Děkuji a všem pěkné svátky.
Mi55
(upraveno)
8. 12. 2008, 23:37
Jestli můžu. takto se má dávat i do bramborového salátu, i z důvodu, že cibule tak rychle nezkvasí jako nespařená.
Pája22
(upraveno)
9. 12. 2008, 6:37
@Mi55
do salátu ji dělám taky tak, jen spařuji octovým nálevem, trochu přislazeným, je to výborný
Bromovka
(upraveno)
9. 12. 2008, 0:46
@Mi55
Hmmm, to letos vyzkouším, já nemám ráda, když něco cítí cibulí, pak je toho plná lednička... To je vychytávečka, díky